آموزش تنظیمات اتوماسیون اداری

تنظیمات نرم‌افزار مکاتبات

جهت تنظيمات و استفاده از تمامي امکانات مجموعه نرم‌افزاري ديدگاه نياز است تا تمامي نرم‌افزارهاي مرتبط با آن را بر روي سيستم کاربر نصب گردد. براي نصب نرم‌افزارهاي ذکر شده از نوار ابزار عمومي، منوي عمومي، گزينه‌ي دريافت فايل و سپس گزينه‌هاي موجود در زير منوي آن را انتخاب نماييد.

به ترتيب گزينه‌هاي ذيل را انتخاب نماييد:

دريافت ابزار کاربري
دريافت Flash Player
دريافت نسخه کاربري Offline
دريافت يادآور ديدگاه

در مرحله بعد نياز به تنظيمات نرم‌افزار Internet Explorer به ترتيب ذيل صورت مي‌باشد:

از منوي Tools، زيرمنوي Pop-Up Blocker گزينه Turn Off Pop-up Blocker را انتخاب کنيد.

سپس جهت افزودن آدرس اتوماسيون اداري سازمان در محدوده امنيتي مورد نظر از منوي Tools، زير‌منوي Internet Option را انتخاب و سپس لبه‌ي Security را انتخاب نماييد.