برگزاری جلسه بررسی مسایل و مشکلات مدارک ارسال به سامانه سپاس

برای رفع مشکلات مربوط به ارسال اسناد بیمارستانی به سامانه سپاس، جلسه ای با حضور کارشناسان شرکت پویا سامانه و مسئولان داروخانه و HIS مراکز درمانی و آموزشی آیت اله روحانی، شهید بهشتی و هفده شهریور مرزیکلا روز چهار شنبه مورخ 8/10/95 راس ساعت 10:30 دقیقه در در محل مدیریت آمار و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر یمین فیروز ضمن خوشامدگویی به مدعوین در خصوص ضرورت و اهمیت ارسال صحیح اسناد بیمارستانی به سامانه سپاس، توضیحاتی ارائه دادند و تاکید کردند لازمه موفقیت در این زمینه نیازمند همکاری تمامی بخش های مختلف بیمارستانی از جمله بخش مدارک پزشکی است. ایشان افزودند در این میان نقش شرکت های تامین کننده HIS بر کسی پوشیده نیست و چنانچه شرکت های مذکور نتوانند خدمات پشتیبانی مناسبی به واحدها ارائه دهند مراکز درمانی به تنهایی قادر به حل مسایل و مشکلات مربوطه نخواهند بود. در ادامه نمایندگان مراکز درمانی به تشریح مسایل و مشکلات خود پرداختند و مقرر گردید مسئولان HIS مراکز درمانی ضمن بازدید از سامانه های شرکت های رهاورد و تیراژه، با همکاری شرکت پویا سامانه مشکل تطبیق کالاهای مصرفی و مغایرت های مربوطه را برطرف نمایند.