بانوی ۸۵ ساله بابلی کرونا را شکست داد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، بانوی ۸۵ ساله بابلی که با علائم شدید کرونا در بیمارستان یحیی‌نژاد بابل بستری شد، روز یکشنبه ۲۴ فروردین ماه با بهبودی کامل ترخیص شد.

دکتر سیما محسنی آهنگر متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم‌پزشکی بابل در خصوص این بیمار کرونایی اظهار کرد: خانم ۸۵ ساله بابلی طی ۸ روز گذشته با التهاب شدید و درگیری‌های متعدد دو طرفه ریه و با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان یحیی نژاد بابل بستری شده بود.

وی تصریح کرد: این بیمار بعد از طی دوره درمان و بهبودی کامل روز گذشته یکشنبه ۲۴ فروردین ماه از بیمارستان ترخیص شده است.
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم‌پزشکی بابل خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم همچنان از تجمعات پرهیز کنید تا بتوانیم این بیماری را کنترل کنیم.