دکتر یمین فیروز: توسعه زیرساخت شبکه دانشگاه در سال 95 چشمگیر بوده است

دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل توسعه زیر ساخت سخت افزاری ، نرم افزاری و شبکه دانشگاه در سال 95 را چشمگیر ارزیابی کرده اند.

دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه از افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه از 50 مگ به 120 مگ خبر داد. دبیر شورای IT دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود با توجه به گسترش خدمات و سامانه های الکترونیک در دانشگاه و مشکلاتی که کاربران اینترنت اعم از دانشجویان، هیات علمی و کارکنان با آن روبرو بودند با حمایت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر سید مظفر ربیعی و معاونت توسعه ی دانشگاه جناب آقای دکتر حاجی احمدی، زیرساخت شبکه دانشگاه از لحاظ سخت افزاری، نرم افزار و شبکه تقویت گردید.ایشان همچنین ابراز امیدواری کردند با اضافه شدن پهنای باند، مجازی سازی سرورها، راه اندازی SAN و نصب Firewall، تحول چشمگیری از لحاظ سرعت و امنیت تبادل اطلاعات در شبکه دانشگاه و واحدهای تابعه ایجاد شده و زمینه لازم برای تحول بنیادین در توسعه دولت الکترونیک فراهم خواهد شد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل راه اندازی سامانه وبینار را نیز نقطه عطفی در دانشگاه برای گذر از آموزش سنتی به سوی آموزش الکترونیک قلمداد کردند و این نوید رو دادند که با موافقت دانشگاه مجازی علوم پزشکی کشور، از ترم آتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز همانند 10 دانشگاه پیشرو کشور در توسعه آموزش مجازی،  می تواند با استفاده از سامانه یکپارچه نماد( LMS ) نسبت به برگزاری کلاس های مجازی برای دانشجویان و همچنین ایجاد رشته های مجازی در دانشگاه اقدام نماید.
ایشان همچنین به دانشجویان دانشگاه مژده داد که از هفته آینده محدودیت دسترسی دانشجویان در استفاده از اینترنت به لحاظ زمانی برداشته شده و همه دانشجویان در تمامی مقاطع بصورت یکسان در طول 24 ساعت به اینترنت دسترسی خواهند داشت.