نصب میز هوشمند خورشیدی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برای اولین بار در کشور

دکتر یمین فیروز مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل، از نصب و راه اندازی میز هوشمند خورشیدی در آن دانشگاه خبر داد.  ایشان تشریح نمودند امروزه استفاده از تجهیزات الکترونیک مانند تلفن همراه و تبلت به یک ضرورت تبدیل شده و توسعه ایستگاه‌های شارژ هوشمند این وسایل الکترونیک بر پایه‌‌ی انرژی‌های هوشمند (Smart Energy) در سطح جهان از سال ها قبل مورد استفاده قرار می گیرد. میز هوشمند خورشیدی قسمتی از نیاز دانشگاه در تورها و سمینارهای علمی محسوب می شود و این امکان را فراهم می آورد تا دانشجویان در محیطی بانشاط از قابلیت های آن بهره لازم را ببرند.
مقدار توان پنل خورشیدی این میز 200 وات بوده و مقدار انرژی استحصالی آن در روز و در آب و هوای مازندران 600 وات ساعت است. از دیگر  قابلیت های کارکردی آن که می تواند در محیط های آموزشی و دانشگاهی کاربرد داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• قابلیت پخش فایل های صوتی مانند پخش اذان، تلاوت قرآن، سخنرانی ها و برنامه های دانشگاه
• دارای خروجی برق شهری جهت شارژ لپ تاب و چهار خروجی برای شارژ تلفن همراه(Android & IOS)
• قابلیت تولید برق به صورت کاملا مستقل با استفاده از انرژی خورشید
• چراغ های LED با روشنایی مناسب برای کار در شب
• قابلیت نصب اینترنت WiFi hotspot
• دارای سایبان و صندلی جهت نشستن دانشجو در محوطه دانشگاه

در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان اولین مرکز دانشگاهی در کشور است که از این فناوری استفاده نموده است.

۰۴ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /125 /18
دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /132 /18