ششمین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در این ابتدای جلسه دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی به تشریح فعالیت ها و اقدامات آن مدیریت در خصوص فرآیند نصب و راه اندازی سامانه جامع نوبت دهی اینترنتی پرداختند. سپس کارشناس آمار و فناوری آقای مهندس سید کاظم طاهری با دموی آن سامانه به آدرس  http ://nobat.mubabol.ac.irامکانات آنرا برشمردند.

. جناب آقای دکتر ربیعی ریاست محترم دانشگاه ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، نصب و راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی را جزء اقدامات ضروری دانشگاه در حوزه توسعه دولت الکترونیک دانسته و بدینوسیله از تلاش هایی که در این خصوص شد تشکر کردند و با توجه به پایلوت بودن این سامانه تاکید کردند تا کلینیک امید 2 در اجرایی شدن آن اقدام نمایند.

در ادامه ی این جلسه جناب آقای مهندس میانگلی  رابط IT اقدامات کمیته توسعه دولت الکترونیک معاونت فرهنگی و دانشجویی را به شرح زیر اعلام نمودند:

• گسترش و تعویض شبکه خوابگاه خواهران , برادران ,  معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه
  • اتصال مستقیم سلف سرویس  به اتاق سرور دانشگاه
  • خریداری سیستم اتوماسیون خوابگاه سما
  • راه اندازی HOTSPOT خوابگاه برادران و خوابگاه خواهران
  • راه اندازی مجدد سرویس وب برنامه تغذیه
  • تغییر وب سایت معاونت دانشجویی  و فراهم نمودن لینک های ضروری جهت استفاده دانشجویان
  • راه اندازی وبسایت خبری mefda.ir معاونت  فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت

نصب دستگاه تایمکس در خوابگاه برادران و ...

آقای دکتر محمدپور کبریا رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه، گزارش مختصری از فعالیت های آن اداره برای الکترونیکی کردن خدمات اورژانس 115 ارائه کردند.

دکتر حمید خاکساریان مدیریت بیمارستان شهید بهشتی جهت راه اندازی نوبت دهی اینترنتی در آن بیمارستان اعلام آمادگی نمودند.

جناب آقای گیلکی بیشه مدیر دانشجویی و فرهنگی  ضمن تقدیر از عملکرد چندسال اخیر مدیریت آمار و فناوری برنامه های پیش روی آن معاونت را به شرح زیر بیان نمودند:

• هوشمند سازی تردد دانشجویان در خوابگاه
  • فروش اینترنتی بلیط استخر