حضور مدیر It دانشگاه در نشست دبیران کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان

جناب اقای دکتر یمین فیروز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، در نشست دبیران کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان که با حضور مهندس طهماسبی مدیر کل اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در محل دفتر ایشان مورخ 19/1/1393 برگزار گردید شرکت و گزارش کاملی از فعالیت های کارگروه توسعه دولت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بابل ارائه دادند. دکتر یمین فیروز در این جلسه ضمن تشکر از دست اندرکاران آن جلسه، نتایج تشکیل این کارگروه را در دانشگاه علوم پزشکی بابل، مثبت ارزیابی کردند و ایجاد سامانه ثبت نام متقاضیان کار، راه اندازی سامانه مدیریت کاربران اینترنت و طراحی درگاه خدمات الکترونیک دانشگاه را از مهمترین دستاوردهای این کارگروه در دانشگاه دانستند. ایشان همچنین ابراز امیدواری کردند با توجه به پتانسیل موجود سخت افزاری و نرم افزاری در استان و رویکرد بسیار مثبت مدیران ارشد استانی به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، دستگاههای اجرایی کشور در سال 1394 می توانند گامهای بسیار موثری در این حوزه بردارند.