جشن روز مهندس ویژه کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید

به مناسبت گرامیداشت زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، جشن روز مهندس روز دوشنبه مورخ ۶ اسفندماه ۱۳۹۷ با حضور دکتر دینی رئیس دفتر ریاست محترم دانشگاه، دکتر جهانیان معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر قدیمی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر شهبازی مدیر روابط عمومی، دکتر یمین فیروز مدیر آمار و فناوری و کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه و واحدهای تابعه در سالن شورای پژوهشی دانشگاه برگزار و از مهندسین برتر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تقدیر گردید.

در این نشست صمیمی دکتر یمین فیروز ضمن تبریک روز مهندس، به  آخرین دستاورد حوزه آمار و فناوری دانشگاه یعنی کسب رتبه ۶ در بین ۴۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور در حوزه سپاس(سامانه پرونده الکترونیک سلامت) اشاره کردند و در خصوص جایگاه و اهمیت کار در حوزه فناوری اطلاعات و نقش حساسی که کارشناسان این حوزه در توسعه خدمات الکترونیک دارند مباحثی را مطرح کردند و از حمایت های ریاست محترم دانشگاه و همچنین معاونت توسعه دکتر جهانیان بابت تجهیز دیتاسنتر دانشگاه که بزودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود تشکر نمودند.
در ادامه دکتر جهانیان معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، ضمن تبریک روز مهندس، به تحولات چندسال اخیر حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه اشاره نمودند و تاکید کردند، در آینده در خصوص پرداخت حق فنی و حق آنکالی پرسنل حوزه ی فناوری اطلاعات دانشگاه، برنامه ریزی مناسبی صورت خواهد پذیرفت. ایشان همچنین تاکید کردند برای توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری به همکاری همه ی پرسنل این حوزه نیاز است و کارهای بنیادی صورت گرفته اداره آمار و فناوری، مانند دیتا سنتر و توسعه زیرساخت سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه می تواند دانشگاه را در رسیدن به اهداف پیش رو کمک نماید.
دکتر قدیمی معاون تحقیقات فناوری دانشگاه نیز تحولات چندسال اخیر حوزه آمار و فناوری اطلاعات را پررنگ دانست و به روزآمدی کارکنان حوزه فناوری اطلاعات تاکید کردند و آمادگی خود را برای هرنوع همکاری با این حوزه اعلام نمودند.
در نهایت با اهدای لوح سپاس از مهندسین برتر دانشگاه در حوزه آمار و فناوری اطلاعات به شرح زیر تقدیر و تشکر گردید:
۱.    مهندس محمد سیف اله زاده
۲.    مهندس اباذر عموزاده
۳.    مهندس مهران باقر تبار
۴.    مهندس سید حسین رمضانزاده مقری
۵.    مهندس قاسم رحیمی
۶.    مهندس زینب شهرباف
۷.    مهندس علی جلالی
۸.    مهندس رویا رمضانی
۹.    مهندس مهسا عطایی
۱۰.    مهندس ابراهیم فتح تبار

برای مشاهد عکس ها در اندازه ی بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید.