اطلاعیه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه در خصوص فعال شدن حساب اینترنتی دانشجویان ورودی ۹۹

به گفته‌ی مهندس سید مهدی اکبری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل دسترسی به اینترنت دانشگاه برای دانشجویان ورودی ۹۹ فعال شده است.

جهت استفاده از سرویس VPN از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایند. جهت استفاده از سرویس VPN در کامپیوتر یا لپتاپ، برنامه VPN را از طریق لینک کانکشن اتوماتیک vpn (بدون نیاز به تنظیمات) در قسمت درگاه خدمات رسانی وب سایت دانشگاه دانلود نمایید.

همچنین  دانشجویان می توانند برای اطلاع از حجم  باقی مانده بسته های دانشجویی به این آدرس مراجعه و با وارد کردن نام کاربری و کلمه ی عبور از میزان مصرف و مقدار باقی مانده بسته های خود آگاه شوند.

در صورت نیاز به پشتیبانی با مرکز پشتیبانی مدیریت فناوری اطلاعات به شماره  ۳۵۱۳۲۰۰۸-۰۱۱ تماس بگیرید.