بررسی مشکلات پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک شرکت پویاسامانه در مراکز آموزشی و درمانی

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه یکشنبه ۱۹ام دی ماه سال جاری، رأس ساعت ۱۲ ظهر جلسه‌ای در خصوص مشکلات پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک شرکت پویاسامانه در بستر HIS در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و با حضور مدیرآمار و فناوری اطلاعات، نمایندگان شرکت پویا سامانه و جمعی از کارشناسان مراکز آموزشی و در مانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب  آقای مهندس سید مهدی اکبری  مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن خیر مقدم، گزارشی در خصوص اجرای این پروژه در مراکز آموزشی درمانی  و چگونگی اجرای این پروژه در سایر مرکز آموزشی درمانی با کمترین مشکل ارائه نمودند و همچنین هدف از برگزاری این جلسه را بررسی مشکلاتی فنی اجرای این پروژه مطرح نمودند.

در ادامه کارشناسان فناوری مراکز آموزشی درمانی  نیز  نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسایل و مشکلات اجرای  این پروژه در مرکز مربوطه اعلام نمودند.

در خاتمه هر یک از نمایندگان فنی شرکت، به بررسی مشکلات مطرح شده پرداخته و جدول زمانبندی برای رفع مشکلات ارائه نمودند.