تبریک روز مهندس

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی فرا رسیدن روز مهندس را تبریک گفت.

مهندس سید مهدی اکبری، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در پیامی فرارسیدن پنجم اسفندماه سالروز میلاد خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به جامعه مهندسین به ویژه مهندسین حوزه‌های مختلف دانشگاه تبریک گفت.

مهندس سید مهدی اکبری  مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده‌های مهندسین تلاشگر است.

تقارن پنجم اسفندماه سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، تلاقی ارزشمندی از اندیشه مهندسی ایران گذشته و سرمشق قراردادن تلاش‌های آن دوران برای جوانان جویای علم امروز کشور است تا با بهره‌گیری از تجارب کسب شده و استفاده از علم و نوآوری و ایجاد فناوری‌های نوین، حفظ و اعتلای استقلال ایران اسلامی رقم زده شود.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزنده مهندسان تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرا رسیدن پنجم اسفند ماه خجسته میلاد دانشمند فرزانه خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق روزافزون این قشر فعال و پویا را از درگاه ایزد منان مسالت می نمایم. امید است در انجام امور محوله پیروز و سربلند باشید.