گرامیداشت روز مهندس در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مراسم گرامیداشت روز مهندس با حضور دکتر سید علی مظفرپور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، مهندس سید مهدی اکبری مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات، مسئولین و کارشناسان فناوری اطلاعات ستاد و واحد های تابعه دوشنبه نهم اسفند ۱۴۰۰ در سالن همایش امام علی(ع) برگزار گردید.

در ابتدا دکتر مظفرپور ضمن بیان تبریک روز مهندس، بیاناتی در خصوص اهمیت فناوری اطلاعات در دانشگاه‌های علوم پزشکی و ارتباط بین تخصص فناوری اطلاعات در حیطه پزشکی ارایه نمودند.

سپس در ادامه مهندس اکبری ضمن بیان خیر مقدم به مدعوین محترم و تبریک روز مهندس، گزارشی از عملکرد آمار و فناوری اطلاعات در طی سال اخیر و مطالبی از نقاط قوت و ضعف و راهکارها جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت ارائه نمودند و هر یک از حاضرین در جلسه نیز نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات حوزه فناوری اطلاعات بیان نمودند.

در نهایت از همه مسئولین و کارشناسان فناوری اطلاعات ستاد و واحد های تابعه تقدیر و تشکر به عمل آمد.