مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، طی پیامی شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را تسلیت گفت

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مهندس سید مهدی اکبری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی ایام سوگواری سید و سالار شهیدان را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

عاشورا سالروز عروج خونین سبکبالان عاشقی است که با شهادت خویش حماسه ای جاودانه آفریدند. عاشورا چشمه نوری است که سیاهی ها و تاریکی ها را از جان می شوید و زلالی و پاکی را سخاوتمندانه به آن هدیه می کند.

بدون شک این وظیفه ماست که فرهنگ عاشورا و پیام کربلا را خوب بشناسیم و سرمشق زندگی خود قرار دهیم . فرا رسیدن روزهای غم بار تاسوعا و عاشورای حسینی و شهادت مظلومانه سالار شهیدان و سرور آزادگان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به به تمامی همکاران گرامی، آزادی خواهان و شیفتگان آن حضرت تسلیت عرض می نمایم.
و امیدوارم با الطاف ویژه الهی یاران صدیق حضرت ولی عصر(عج) و پیروان راستین مکتب سالارشهیدان باشیم