پیام تبریک مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بابل با انتشار پیامی، آغاز سال نو و فرا رسیدن سال ۱۴۰۲ را تبریک گفت.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مهندس سید مهدی اکبری مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی فرا رسیدن سال  1402 را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است :

«یا مقلب القلوب و الابصار                                                                        یا مدبر اللیل و النهار»

«یا محول الحول و الاحوال                                                                   حول حالنا الی احسن الحال»

بهار این ودیعه الهی همراه با سرسبزی و طراوت می آید و شکوفایی را با نام نوروز رقم می زند.

بار دیگر نوروز با تمام زیبایی هایش فرا می رسد، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی آشکار می شود.

از این رو، فرصت را مغتنم شمرده، تلاش وافر تمامی همکاران گرانقدرم در حوزه ی آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه را ارج می گذارم.

در پایان از خداوند متعال در سال جدید برای تمامی هموطنان، هم استانی ها، همکاران، دانشجویان و تمامی فعالان عرصه سلامت و بهداشت و درمان، سالی سرشار از سلامتی و شادمانی را آرزومندم و امیدوارم بتوانیم در راستای ارتقای سلامت جامعه گام های بلندتری برداریم.