اولین جلسه هماهنگی برای برگزاری وبینار هپاتیت C و B

اولین جلسه هماهنگی برای برگزاری مناسب وبینار هپاتیت C و B در محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برگزار گردید.

اولین جلسه هماهنگی برای برگزاری مناسب وبینار هپاتیت C و B که قرار است  در تاریخ 29 دی ماه 1395 با همکاری با همکاری انجمن هپاتیت ایران، معاونت بهداشتی و مدیریت آمار و فناوری در دانشگاه برگزار گردد روز یکشنبه ساعت 9:30 الی 11 در محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برگزار گردید. این جلسه که با حضور جناب آقای فتحی نماینده انجمن هپاتیت ایران برگزار شد در خصوص چگونگی اجرای برنامه بحث و تبادل نظر گردید و مقرر گردید این برنامه با ارائه پهنای باند مناسب بصورت وب کنفرانس نیز در دسترس متقاضیان قرار گیرد.

قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /114 /18
حماسه حضور پرشور و کم‌ نظیر مردم عزیز ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۲۹ اردیبهشت‌ماه

شایسته سپاس به درگاه خداوند و صمیمانه‌ترین تبریکات به پیشگاه مقام معظم رهبری و ملت بزرگی است که بی‌هیچ شبهه و تردیدی، پیروز واقعی این رویداد و آزمون تاریخی بودند.
۳۱ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /132 /18