فراخوان طراحی لوگو دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت تا 5 اسفند ماه 95

به اطلاع می رساند دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد لوگو (نشانه) متناسب با ماموریت ها و وظایف و جایگاه دفتر در وزارتخانه را طراحی نماید .لذا از اساتید طراحی، هنرمندان گرافیک، هنرجویان، صاحبنظران و علاقه مندان دعوت می شود در این فراخوان شرکت کنند. بدین منظور با مراجعه به سایت دفتر مدیریت وزارتخانه به آدرس it.behdasht.gov.ir  اطلاعات کلی از جایگاه و ماموریت های دفتر بدست آورده و با توجه به محورهای ذکر شده، لوگو پیشنهادی طراحی و طبق ضوابط ارسال گردد.

آخرین مهلت دریافت آثار 5 اسفندماه 1395 است و در تاریخ 10 اسفند ماه 1395 نتایج اعلام می شود.

نشانی ارسال آثار:

لوگو (نشانه) به رایانامه (پست الکترونیک) it@behdasht.gov.ir   ارسال گردد.

شماره تماس:  2- 81453601- 021

دانلود فایل پیوست فراخوان