برگزاری کارگاه آموزشی HIS

کارگاه آموزشی شرکت پویاسامانه با حضور سرکار خانم مهندس عطایی نماینده IT دانشگاه و نمایندگان مراکز آموزشی درمانی روحانی ،شهید بهشتی و فاطمه الزهرا ساعت 10 صبح مورخ 94/4/25 در محل بیمارستان روحانی برگزار گردید.در این کارگاه نمایندگان شرکت در مباحث مربوط به بیمه های طرف قرارداد ، سرویس های ترخیص و بیمه گری و رسیدگی به اسناد را مورد بحث قرار دادند.

قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /114 /18
حماسه حضور پرشور و کم‌ نظیر مردم عزیز ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۲۹ اردیبهشت‌ماه

شایسته سپاس به درگاه خداوند و صمیمانه‌ترین تبریکات به پیشگاه مقام معظم رهبری و ملت بزرگی است که بی‌هیچ شبهه و تردیدی، پیروز واقعی این رویداد و آزمون تاریخی بودند.
۳۱ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /132 /18