راه اندازی سرویس جدید ایمیل دانشگاهی

دکتر یمین فیروز مدیر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه خبر داد: با توجه به مشکلات سرویس قبلی ایمیل دانشگاه با حمایت معاونت محترم توسعه و اعضای محترم شورای IT دانشگاه سرویس جدید ایمیل دانشگاهی راه اندازی شد. ایشان افزودند کلیه افرادی که از سرویس قبلی استفاده می کردند می توانند با همان نام کاربری و گذرواژه از ایمیل جدید استفاده نمایند ولی با توجه به آلوده بودن پست الکترونیکی قبلی پیشنهاد نمودند کاربران بعد از اولین استفاده از این سیستم، ضمن حذف Spam ها نسبت به تغییر گذرواژه خود اقدام نمایند.