جلسات آموزشی اتوماسیون اداری دیدگاه ۵

جلسات آموزشی اتوماسیون اداری دیدگاه ۵ با دستور کار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات به منظور ارتقا سامانه مکاتبات اداری با کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه و مراکز تابعه برگزار گردید.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه جلسات آموزشی اتوماسیون اداری دیدگاه ۵ در طی دو روز، دوشنبه و سه شنبه مورخ ۱ و ۲ام آذر ماه سال جاری ساعت ۹ در محل توانمندسازی معاونت پژوهشی به منظور ارتقا سامانه مکاتبات اداری با کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید.

این جلسات آموزشی که حدودا سه ساعت به طول انجامید، در ابتدای جلسات مهندس سید مهدی اکبری(مدیریت آمار و فناوری اطلاعات) دو طرح مورد نظر شامل جمع آوری اطلاعات سخت افزاری تمامی سیستم های دانشگاه و برگزاری کلاس های آموزشی ویژه ارتقا رابطین را تشریح نمودند و سپس به تبادل نظر با همکاران در  این حوزه پرداختند. و در ادامه آموزش اتوماسیون دیدگاه ورژن ۵ توسط کارشناسان شرکت چارگون برگزار شد.