بازدید از اجرای پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در مراکز آموزشی و درمانی یحیی نژاد

در راستای اجرای پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی بابل، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات به همراه کارشناسان فناوری اطلاعات از وضعیت موجود در مراکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بازدید بعمل آوردند.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، در راستای اجرای پروژه نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی در دانشگاه، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات (مهندس سید مهدی اکبری) به همراه کارشناسان فناوری اطلاعات (خانم مهندس مهسا عطایی، آقای مهندس حسین رمضان زاده، آقای مهندس خسروانی) از وضعیت موجود در مراکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد روز چهارشنبه مورخ نهم شهریور ماه سال جاری بازدید بعمل آوردند.

در طی این بازدید به بررسی وضعیت موجود و بازخورد نقاط قوت و ضعف در جهت ارتقاء و بحث و تبادل  نظر پیرامون مسائل و مشکلات اجرایی این  پروژه ، در مراکزآموزشی درمانی شهید یحیی نژاد  پرداختند.