برگزاری چهاردهمین جلسه کمیته فنی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

چهاردهمین جلسه کمیته فنی کارشناسان فناوری اطلاعات با دستور کار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در بیمارستان شهید یحیی نژاد تشکیل شد.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ،چهاردهمین کمیته فنی مدیریت آمار و  فناوری اطلاعات با حضور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه (جناب مهندس سید مهدی اکبری)، مدیرمحترم مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد (جناب آقای عیسی علیزاده) کارشناسان این مدیریت و مراکز آموزشی درمانی، ۱۲ ظهر روز چهارشنبه نهم شهریور ماه سال جاری در مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد برگزار گردید.

در ابتدا آقای عیسی علیزاده مدیر محترم بیمارستان شهید یحیی نژاد مطالبی در خصوص بررسی مشکلات زیرساختی مراکز و بازدید های دوره ای از مراکز جهت برطرف شدن مشکلات حوزه IT مراکز ارائه نمودند.

در ادامه آقای مهندس سید مهدی اکبری، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، ضمن تشکراز حضور همکاران IT و مدیر محترم مرکز شهید یحیی نژاد، توضیحاتی در زمینه نگاه ویژه این مدیریت به مراکز و کسب تجربه و  استفاده از تجارب همکاران در برطرف شدن مشکلات حوزه IT ، گرفتن تائیده هیات رئیسه محترم دانشگاه  جهت خرید حداقل تجهیزات فنی موردنیاز (در راستای طرح کاهش هزینه) برای اجرای پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مراکز تابعه دانشگاه  و همچنین چالش کمبود بودجه دانشگاه دراجرای پروژه های  حوزه IT در دانشگاه مطرح نمودند.

در خاتمه ضمن بررسی مصوبات جلسه کمیته فنی قبلی، کارشناسان فناوری اطلاعات مراکز حاضر در جلسه نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص مسایل و مشکلات پیش رو در مراکز اعلام نمودند.