مراسم بزرگداشت روز آمار گرامی باد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم گرامیداشت روز آمار،اول آبان ساعت ۱۱ در سالن توانمند سازی، معاونت تحقیقات برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور معاون درمان، مدیریت اداره آمار و فناوری اطلاعات،معاون درمان،مدیر درمان، مدیرپژوهشی و کارشناسان آمار و واحد های تابعه دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا مهندس سید مهدی اکبری(مدیریت آمار و فناوری اطلاعات) ضمن بیان خیر مقدم به مدعوین محترم و تبریک روز ملی آمار، در خصوص عملکرد آمار و فناوری اطلاعات، اهمیت و نقش آن در برنامه ریزی مدیران، نقاط قوت و ضعف و راهکارها جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت مطالبی ارائه نمود.

همچنین دکتر سیفی(معاون درمان) ودکترشریف پور (مدیر درمان) و دکتربیژنی (مدیر پژوهشی)  مطالبی در خصوص اهمیت آمار و اطلاعات و تاکید بر سرعت ،دقت،صحت اطلاعات در حوزه های سازمانی و مدیریتی برای برنامه ریزی و پیش بینی در آینده و و یکسان سازی آمار و دسترسی سریع مدیران به آمار و اطلاعات بیان فرمودند وهر یک از حاضرین در جلسه نیز نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات حوزه آمار بیان نمودند.

در نهایت از همه کارشناسان آمار واحد های تابعه تقدیر و تشکر به عمل آمد.