برگزاری پانزدهمین جلسه کمیته فنی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

پانزدهمین جلسه کمیته فنی کارشناسان فناوری اطلاعات با دستور کار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ، پانزدهمین کمیته فنی مدیریت آمار و  فناوری اطلاعات با حضور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه (جناب مهندس سید مهدی اکبری) ، معاون محترم درمان (جناب آقای دکتر شهرام سیفی) رئیس محترم بیمارستان آیت اله روحانی (دکتر اصغر ملازاده جلودار)، کارشناسان این مدیریت و مراکز آموزشی درمانی، ۱۱ ظهر روز سه شنبه چهاردهم آبان ماه سال جاری در مرکز معاونت غذا دارو برگزار گردید.

در ابتدا آقای مهندس مهدی اکبری، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن تشکر از حضور معاون محترم درمان و رئیس محترم مرکز آموزشی درمانی روحانی و همکاران محترم IT ، توضیحاتی در خصوص علت برگزاری جلسات کمیته فنی و بررسی مشکلات زیرساختی مراکز و تبادل داده ها و کمبود ها و مشکلات مراکز بیان نمودند، همچنین در ادامه مطالبی در خصوص برگزاری استعلام خرید سرور های درخواستی و افزایش قیمت سرورها و شرایط بحرانی سرور HIS مرکز آموزشی درمانی ایت اله روحانی، مشکلات نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مراکز درمانی و عدم استقبال برخی از پزشکان از این طرح، برقراری حق آنکالی برای پرسنل درگیر، مشکلات پکس مراکز درمانی  ارائه نمودند.

در ادامه آقای دکتر سیفی, معاونت محترم درمان ضمن تشکر ازتلاشهای آقای  مهندس اکبری  و کارشناسان درگیر در تغییر  HIS مرکز آموزشی درمانی ۱۷شهریور و اجرای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مراکز آموزشی درمانی تابعه، مطالبی در خصوص اهمیت IT در کاهش هزینه و افزایش درآمد بیان نمودند.

در خاتمه ضمن بررسی مصوبات جلسه کمیته فنی قبلی، کارشناسان فناوری اطلاعات مراکز نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص مسایل و مشکلات پیش رو در مراکز اعلام نمودند.