شانزدهمین جلسه کمیته فنی کارشناسان فناوری اطلاعات

شانزدهمین جلسه کمیته فنی کارشناسان فناوری اطلاعات با دستور کار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در بیمارستان کودکان امیرکلا تشکیل شد.

به گزارش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، شانزدهمین کمیته فنی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات با حضور مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه (جناب مهندس سید مهدی اکبری) کارشناسان این مدیریت و  واحدهای تابعه ، ۱۲ ظهر روز سه شنبه بیست و پنجم بهمن ماه سال جاری در مرکز بیمارستان کودکان امیرکلا برگزار گردید.

در ابتدا آقای مهندس سید مهدی مهدی اکبری، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن تشکراز حضور همکاران IT، به بررسی مصوبات جلسه قبل پرداختند و در ادامه توضیحاتی در خصوص روند جدید نظام ارجاع در وزارت متبوع، و تغییر فرآیند در اجرای این طرح  و فرآیند سامانه نوبت دهی در دانشگاه و واحدهای تابعه، بیان نمودند.

در خاتمه ضمن بررسی مصوبات جلسه کمیته فنی قبلی، کارشناسان فناوری اطلاعات مراکز نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص مسایل و مشکلات پیش رو در مراکز اعلام نمودند